lördag 5 november 2011

Dåligt internet

Hallå! Ni vet inte men när vi kom till kastrup när vi skulle åka till singapore så sa mannen till oss att man var tvungen att ha resa ut ur landet för att komma in (vilket gav mig panik som inte fatta att man kunde köpa flygbiljetter på flygplatsen) men i alla fall så köpte vi biljetter till bali till den 7 nov YEEAH! Vi läste om att man kunde fixa visum på flygplatsen på bali så vi kände oss säkra. Men sen kolla vi runt lite mer och blir osäkra, hmmm tänkte vi, tänk så är vi tvingna att fixa visum innan... Vi åkte till indonesiska ambasaden (DÄR DET ÄR DRESSCODE, ni hör bara så satsigt). Så ogge och jag for till indonesiska ambasaden i lökiga byxor och leggings och tröjor där vi inte visa axlarna. Vi fick veta där efter en tids väntan att vi kunde fixa visum där MEN var tvungna att fixa en resa från landet för att få visum. flygbiljett från bali till kuala lumpur den 27 nov - CHECK!
Idag har vi spenderat halva dagen (nästan) att leta efter internetcafé för att skriva ut biljetterna och tillslut hitta vi ett!! Så nu hoppas vi allt är fixat.
Efter de åkte vi till sentosa igen där vi bada för första gången i havet!! jättefint var det. sen ville vi in på universal studio men vi visste ju inte att de va så jävla dyrt att komma in (72 SGD) så då tänkte vi njaaa. Vi hade inte ens med oss så mycket dit.
Sedan åkte vi till Little india för första gången, herregud, bara indier!! Och shoppingoskulden blev tagen och det blev  *trummvirvel* en ring som såg ut som en blingig indiskförlovningsring... 4 SGD så  skit samma tänkte jag.
Sen for vi till lite olika små ställen och kolla på vad vi skulle äta.
Nu sitter vi i sängen och har nyss klämmt i oss vars en Singaporisk delikatessbulle (?) med oreo smak och choclate fuge carmel cream smak. Rätt goda faktiskt.
Jaja hörs! Imorgon är de sista heldagen här...
Internet är så jäkla segt här så bara några få bilder tar 100 år och efter ett antal bilder så vill den inte mer. Här är dom fyra bilderna vi hann ladda upp idag. bilderna är från igår! Glömde säga att igår va vi och käka i chinatown och sen åkte vi till sentosa och gick på "underwater world" och man fick se en gratis delfin/säl show, de sistnämnda va riktigt dåligt...

Bara man går från orchard road till en bakgata  kan man se såhär mycket grönt!
 

 Köpte frukost och åt en jätteavokado

Chinatown

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar