tisdag 29 november 2011

KUALA LUMPUR

Halloj i stugorna! Vi befinner oss som sagt i Kuala Lumpur nu sen någon dag sedan. Och vi båda älskar redan denna staden!!! Den är så bra. LÄTT värt ett besökom man har svängarna förbi asien. På shoppingfronten... Jo hela vårt hotellrum är fullt med kassar. Vårt hotell ligger PERFEKT!!!! ca 5 minuters gång från bukit bintang (sök på google), som är typ som londons picadilly circus. Här ligger flera shoppning centre med olika sorters prisklasser. Fantastic! Igår var vi även och besökte chinatown, trevlig upplevelse. Jävligt mycket stånd med kopior och grejor. Man kan säga, när man sett ett chinatown i världen så har man sett alla, ungefär.  Vi skulle till little india med men dit hitta vi inte.
Idag drar vi nog till tornen här i staden, dvs. Petronas och KL tower sedan tar vi midvalley megamall (ett av asiens största köpcentre). Vi ska antagligen åka upp i KL tower och kolla på utsikten. Man skulle ju vilja åka upp i Petronas med men det var någon renovation där så vi tror inte det gick, öppnades igen i december tror vi. Dessutom har vi läst på internet att man står i kö i typ 5 timmar för att gå på petronas skybridge och de känner inte vi att vi skulle palla heller.
Och visst att det är varmt här men de är inte alls (tycker jag) samma tryckande och kvava värme som i singapore vilket är bra. Men regn gillar denna staden också...
Nu ska vi ut och rocka, bye.
SEE YOU!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar