söndag 6 november 2011

Vad har hänt idag?

Jo, idag började vi med hostellfrukosten som alltid består av samma grejer, vitt toastbröd med antingen jordnötssmör marmelad eller smör, snabbkaffe eller te  och två brödrostar. Man får även diska själv... känns och ser ut som man är på mallanstadiets fritidsgård. Sedan åkte vi i alla fall till starbucks och tog en chocolate chip cream frapuccino, väldigt god. Sen drog vi till chinatown för att utforska lite mer. Det var väldigt billigt och kul att gå mellan halvruttna och fina affärer och kolla grejer. Fanns väldigt mycket billiga skor, tyvärr blev det inget köp för någon av oss på den fronten. Förvånansvärt många skönhetssalonger som även gjorde ingrepp med läppar och ögon (antagligen botox etc.) som gjorde de mitt där i köpcentrumet!! Lite kulturkrock, men kul!
Vi åkte sedan på små "ärenden" och sedan hem. Vi har så ont i våra fötter efter att ha gått så här mycket dom här dagarna, helt galet, kvittar vilka skor vi har. Men vi har tänkt att vi ska offra på oss massage på bali! Sedan åkte vi för att äta snabbt bara, gick runt och kolla och tro fan vi hamna på burger king.. Ogges argument  för att vi hamna där: Palla inte gå och leta och bestämma vad man ska ha. Mitt argument: Redan trött på asiatmat. Ja våra bra åsikter lämnade bara två utgångsvägar: mc donalds eller burger king. Svar: burger king. Varför? Redan besökt mc donalds här om dagen.

Nu sitter vi här i sängen och har de bra. När ACn är på är allt bra.
ps. har bokat ett hotell de två första nätterna i bali för att slippa leta hotell kl 11 på kvällen, de såg faktiskt rätt bra ut!
Här kommer dagens bilder.
Ciao

Kom på att vi först av allt på morgonen åkte till raffles place , bank och buisnesskvarteren.

Oscar sitter och chitchattar med några uråldringar

Turist javisst!

Inne i chinatown. Massa inhemska varor, väldigt kul att kolla på!

Ett av många shoppingcenter i chinatown.

Glad efter att ha hittat två örhänge och en sminkborste...

En vanlig dag i Singapore 2011. Två barn leker med ipad's på tunnelbanan


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar