onsdag 9 november 2011

Gilis

Halloj! Nu sitter vi pa ett internet cafe och ska kolla upp nagra billiga hotell vi ska ha i bakhuvudet. FOR GISSA VAD??? Imorgon har vi bokat en resa till Gili Islands. Gili Islands ar tre pyttesma oar utanfor Bali. Tydligen ska de va nagot av de basta i varlden pa snorkling, dykning och sa!!! De kommer bli sjukt bra hoppas vi. I  lonley planet-boken star det att de finns typ varldens storsta odla och att man kan se vit och svartnos hajar och MASSA annat haftigt!! Den minsta on heter Gilli Air och den ska tydligen bara ta 90 minuter att promenera runt. Ja ni hor ju hur "stora" dom ar... sok pa det pa google och se pa bilder, looking good ha?!

Idag har det vair mulet hela dagen men trots de lag vi pa stranden ett tag eftersom de fortfarande ar varmt! Sen borjade det regna igen och nu sitter vi har. Men det ar ju lagsasong sa man vet ju inte riktigt vad man ska forvanta sig! Men man kan ju alltid hoppas pa det basta. Man ar ju fortfarande vit som liket, haha.

Igar sa lag vi ocksa lite pa stranden i mulet vader tills de borjade osregna. Sen akte vi in till Kuta (vi bor i Legian) sa de ar jattenara. Dar gick vi lite pa stan tills de kom DUNDERASKA och osregn!!
Kom pa en kul sak som hande igar nar oscar och jag gick pa stranden. Helt plotsligt kom det bra tva kvinnor och en kille (i 16 ars aldern kanske) och sa borjar den ena kvina prata med oss pa nagot okant sprak, sen tar killen upp en mobil och da ska ju han fota mig och dom tva kvinnorna?!?!?! vi fatta ju ingenting och dar stog jag och log pa bild mellan dom tva kvinnorna med tandstallningen mitt i fejset. Fattar inte varfor, vi tankte att de kanske va for jag var vit och blond, men vafan, det finns ju 1000tals britter har sa dom lar ju sett de forr... jaja...

SEE YA!
Fick ta lite bilder fran google pa Gilis


1 kommentar: