lördag 19 november 2011

Hello sitter pa ett internetcaf'e nu. Sitter pa fejk lader-pinnstolar, sa man far ju litta rovsvett haha....
Vi har suttit och tankt vart vi ska ta vagen efter malaysia, kuala lumpur idag! Vi kanner att det ar sakrast att kopa en biljett ur landet sa de inte blir samma panikkop som pa flygplatsen pa kastrup.
Min mage ar helt frisk vilket ar skont, mindre skont har ogge det (fortfarande...)!  Men annars, jo livet ar inte speciellt anstrangande har nere, i can tell! De storsta problemen vi har ar vall, "nar ska vi ata?", "vad ska vi ata?", "palla ga och kopa vatten nu", "ar jag rod?".
Sjalv alskar jag nar vi gar pa eftermiddaggarna / tidig kvall och plockar snackor och laser pa stranden. SOM IGAR, magical! Jag hittade snackor som man hittar i butiker. En snacka speciellt, den va sadar glansig som man tror att dom som saljer snackorna i affarer har lackat pa bara for den ska se battre ut. Vi hittade ett lite mer "skyggt" stalle dar ingen annars gar och plockar snackor. Sen kom vi fram till solnedgangen AAAH!
Har tatt massor av bilder, sa var beredda pa ett bildregn snart!
Forresten sa vet jag inte hur manga som fragat om oscar och jag ar pa honeymoon... "ENJOY YOUR HONEYMOON" man bara "yeaaaaah.....". Men vissa ganger sa kor vi att vi ar pa de och da blir dom glada haha.

Jaja de kommer ett tungt lass med bilder snart, har fotat satan senaste dagarna.

SEE YOU!!!

1 kommentar: