onsdag 9 november 2011

Welcome to paradise!

Hello. Nu har vi anlandt till Gili Trawangan! Nar vi kom fram kunde jag bara forestalla mig en skylt dar det stod: Welcome to paradise! Helt otroligt. (och da hade vi sett 1 kubikmeter av on)
Dagen borjade alltsa med att vi stallde kl pa 05.40. Vi packa ihop de sista och gick och kopte torrt rostbrod och ost. Inte gott. Sen kom det en chauffor och knackade pa vart rum och da gick vi och statte oss i en liten minibuss. Vi hamtade upp tva par till och sedan fortsatte vi alla mot pangdang bai. Resan tog ca 1 timme kanske och de va en bumpy ride, i can tell! Kan tillagga att den var aven fartfylld... Jaja val framme pa pangdang bai vantade vi lite och sen gick baten till Lombok och sen Gili Trawangan. Vi klev av i genomskinligt vatten och mottes av en javla massa hotell-killar som ville locka med oss till deras hotell. Vi gick ca 300 m och hitta sedan ett hotell for 250,000 indonesare natten for bada. (ska forsoka hitta billigare till andra natter sen) De ar nog inte det billigaste men vi orkade inte leta for att ogge har varit dalig sen inatt. Han ar trott, ont i huvet och magen. Sa nar vi kom fram gav mamma bella honom lite vatskeersattning haha.
Vi kom hit till on for kanske 1 timme sedan och nu sitter jag pa rummet och skriver. Vi har eget "badrum", dubbelsang, saftybox, AC, data med internet (man kan diskutera hur vidare internet ar men anda) och var egna lilla terass med tva fatoljer med bord och en hangmatta. Riktigt mysigt!! Det ar aven finare vader har :)
De trakiga ar att ogge inte mar bra. Men hoppas de ar battre imorgon.
Haha och just det, vet ni, det finns inga bilar pa dessa oarna sa man far hyra cyklar eller aka hest och vagn. DEN NI!
Vi tankte ladda in bilder sen pa laptopen och se om de gar att fa over dom hit.
See you!


Sa, snart ska val vi ga och njuta av den har utsikten och kanske aven ett efterlangtat dopp.
Jaaa, ni har ratt att va avundsjuka ;)

1 kommentar:

  1. Men så tradigt att Oscar inte mår bra... Hoppas att han redan mår bättre! Hälsa!
    Ja, det ser ju så fint ut! Lite avis, ja!
    Vet ni hur länge ni stannar på Gili?

    SvaraRadera